Bokföringstjänster som du kan lita på, det är grunden för allt vi gör.

Bokföring

Grunden till ett gott samarbete är kommunikation, därför ingår resultat och rapport avstämningar i vårt koncept för redovisning och bokföring. Varje månad så är vår ambition att vara i kontakt med våra kunder på telefon, det ger oss möjligheten att förklara vilka möjligheter du har med din bokföring nu och i framtiden. Våra kunder har märkt att det frigör tid att kunna koncentrera sig på att tjäna pengar. 

HUR VI ARBETAR

Vi kan dina branschspecifika ekonomi lagar och skatteregler och är uppdaterade när det sker förändringar, det frigör också din tid att kunna tänka på annat.

Hos oss får du ett fast pris på hela er ekonomiadministration, så du vet vad kostar från början. Om du inte jobbar digitalt så hjälper vi dig med den processen, det möjliggör att du har tillgång till din bokföring online. Du får en grundligt genomgång hur du lägger in dina uppgifter under uppstarten och hur du kan se över din ekonomi på en enkelt och överskådligt sätt. Med oss som din redovisningsbyrå så har ditt företag en stark, konkurrensledande ekonomiavdelning.

I det fasta priset ingår: Löpande bokföring, redovisning, momsdeklarationer, kundreskontra, fakturering och påminnelser. Leverantörsreskontra och betalningsservice, fastighetsredovisning, skattedeklaration, resultatrapportering, periodbokslut.

 

Kontakta oss

Header-kuva

ATT VARA KUND HOS TALENOM ÄR EN NYCKEL TILL FRAMGÅNG:

 

PERSONLIG KONTAKTPERSON

EFFEKTIVISERADE PROCESSER

EKONOMISK RAPPORTERING

SAMORDNAT OCH VÄLPLANERAT

BRANSCHSPECIFIKA EXPERTER

ENKLA ONLINETJÄNSTER
BRA ÖVERSIKT

Kontakta oss

Kontakta