BOKFÖRINGSTJÄNSTER SOM DU KAN LITA PÅ, DET ÄR GRUNDEN FÖR ALLT VI GÖR.

DIGITAL BOKFÖRING

Vi hjälper företag att få sin bokföring digitaliserad. Oavsett om du är van att jobba digitalt eller inte med din redovisning, så vill vi hjälpa dig att upptäcka fördelarna med digital bokföring och utveckla ditt företagande 

Våra standardtjänster är:  

VARFÖR DIGITALISERA SIN BOKFÖRING 

Kort sagt så är digital bokföring ett sätt att effektivisera sin verksamhet och därmed bli mer konkurrenskraftig. Något som blir allt mer nödvändigt i dagens digitaliserade samhälle.  För vissa är detta en stor förändring. Då hjälper vi dig att på ett enkelt och tydligt sätt komma igång med digitalisering och ger dig den support som behövs. För andra är digital bokföring en självklarhet. Då hjälper vi till att utveckla dina kunskaper ocdin digitaliserade redovisning i toppmoderna webbprogram och smarta applikationer. 

Fördelarna med digital bokföring är många:  

  • Vi effektiviserar tiden du lägger på bokföring. Du kan lägga mer fokus på företagets verkliga syfte: att driva ditt företag framåt.  
  • Större frihet och full kontrollDu kan när som helst och var som helst ha koll på dina siffror.  
  • Enkelt och strukturerat. Du har alla underlag på samma ställe online. Du slipper högar av papper och massa pärmarAllt du behöver göra är att koppla upp dig.   
  • Minskar risken för förseningar. Med digital bokföring med Talenom är det lättare att hålldeadlines. 
  • Miljövänligt – alla underlag hålls digitalt, vilket bidrar till mindre papper och färre resor. 

HUR VI ARBETAR

Vi hjälper ditt företag med hela er ekonomiadministration, så att du kan koncentrera dig på ditt jobb. Vi jobbar i redovisningssystemet FortnoxDu har också tillgång till redovisningssystemet online så du har möjlighet att när som helst logga in och få en ekonomisk överblick. Tack vare att både vi och du har tillgång till redovisningssystemet så kan vi lättare ge dig den support som du vill ha.  

Här följer några exempel på vad vi hjälper dig med inom digital bokföring.  

Kundfakturering
Det enda du behöver göra är att lägga in dina kundfakturor digitalt, sedan ansvarar vi för att skicka ut dem som e-faktura eller maila som PDF. Vi håller koll på att fakturorna blir betalda och bokför inbetalningenVi skickar även ut påminnelser och inkassokrav om det skulle krävas.  

Leverantörsfakturering
Vi tar emot dina leverantörsfakturor som E-faktura eller som PDF. Det enda du behöver göra är att attestera digitalt. Vi ser till att de blir betalda i tid och bokför betalningen  

Kvitton och reseräkningar
Om du eller dina anställda gör inköp kan ni enkelt och smidigt fota kvitton direkt mobilen i en anpassad app. Uppgifterna sparas och när den ansvarige attesterar blir det överfört till redovisning och lönekörning. Milersättning och traktamenten skapas och bokförs digitalt.  

Löner
Vi kan ta hand om löneberedningen för dina anställda varje månad. De enda du behöver göra är att attestera lönerna digitalt.  

Moms
Vi utför momsberäkning och lämnar in momsdeklaration till skatteverket.  

Avstämning
Varje månad har vi en avstämning med dig där vi går igenom rapporter som visar hur det går för ditt företag.  

Ett klientspecifikt fastpris
Hos oss får du ett fastpris på hela din ekonomiadministration, så du vet vad kostar från början. 
Om du skulle ha behov av några tilläggstjänster så går vi självklart igenom vad det skulle kosta.  

MILJÖARBETE  
Talenom Oyi är en Green Office-certifierad redovisningsbyrå.  
WWF Green Office är ett verktyg för systematisk och produktiv miljöledning.  
Green Office är ett konkret miljöprogram med målet att minska koldioxidutsläpp och minska företags och kontors ekologiska fotspår med förbättrad ekoeffektivitet som mål. Green Office innebär att organisationer med GO-certifiering och dess medarbetare frivilligt förbinder sig att kontinuerligt göra sitt bästa för att förbättra miljön, minska det ekologiska fotspåret och förebygga ett hållbart konsumentbeteende. Organisationer som tilldelats Green Office-certifiering auditeras vart tredje år.  

KONTAKTA OSS

ATT VARA KUND HOS TALENOM ÄR EN NYCKEL TILL FRAMGÅNG:

PERSONLIG KONTAKTPERSON

EKONOMISK RAPPORTERING

BRANSCHSPECIFIKA EXPERTER

EFFEKTIVISERADE PROCESSER

SAMORDNAT OCH VÄLPLANERAT

ENKLA ONLINETJÄNSTER BRA ÖVERSIKT

KONTAKTA OSS