Redovisning för restauranger

BERÄTTELSER OM MÄNNISKOR

Redovisning för restuaranger

Sjöfarthuset festvåningars logga

Sjöfartshusets festvåningar

Lowe & Magnus jobbade ihop 1995 på just Sjöfartshusets festvåningar och behöll kontakten under åren som gick. 2012 fick de den stora äran och privilegiet att ta över ägande och driften av anrika Sjöfartshusets festvåningar, detta som fjärde krögarna sedan 1958.

 

Om Magnus och Lowe

Magnus Jonasson har efter att jobbat i köken på stjärnkrogar i Stockholm, Köpenhamn och New york utbildat sig till sommelier på restaurangakademin och arbetar numera i matsalen med sin stora passion som yrke.

 

Lowe Karlsson är erfaren köksmästare som har utvecklat menyerna tillsammans med sitt köksteam under en lång tid på Sjöfartshuset och planerat och genomfört ca 400 bröllopsmiddagar. Dessförinnan så har han bland annat jobbat på stjärnrestaurang i Frankrike och han har ett brinnande intresse för mat och desserter och blev bland annat erbjuden en plats i tv programmet Dessertmästarna 2018.

 

Om Talenom?

För att kunna fokusera sin restaurang använder sig Magnus och Lowe av Talenom för sin bokföring, bokslut och få stöd att utveckla företaget. 

 

Magnus  säger: Vi har sedan många år använt Talenom med redovisning och det är inte bara hjälp med kvitton och löner, utan vi får stöd att utveckla företaget. Vi får rådgivning och hjälp med skatteplanering. 

 

Det är mycket med siffrorna och vi har fått stor hjälp att förstå alla siffror.  Jag tycker det är bra att det är digitaliserat, men det personliga mötet och rådgivningen från Talenom är det allra viktigaste för mig. Talenom är lyhörda men också duktiga, vi känner oss trygga med samarbetet med Talenom.”

Besök deras hemsida: www.sjofartshuset.se

Be om pris? - Restauranger

Ett formulär med information för restauranger
  • Ditt företagsnamn
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Talenom - Stories about people

När du arbetar som kock, kypare eller köksmästare måste du ofta lösa många situationer väldigt fort. Då är det extra viktigt att ha rätt kompetens som kan se till att du kan vara så flexibel och effektiv som kunden ofta kräver. Här på Talenom har vi ett branschspecifikt team som jobbar med alla typer av restauranger. Därför vet vi vikten av rätt försystem, kassasystem, enkel kommunikation och smarta betalningslösningar. 

 

Vi har den kompetensen som du behöver för att utvecklas och den branscherfarenhet som gör att du får de råd du inte visste att du behövdeHur gör du för att finansiera företaget om du fått likviditetsproblem, vi kan hjälpa dig med affärsplan och budgeten och det du behöver för en riktig kostnadskontroll. Du kan koncentrerdig på att driva ett så bra företag som möjligt. 

Text: Tomas Friman / Talenom - och från Sjöfartshuset.se

Bild: Sjöfartshuset.se och Mats Björklund på MBP produktion AB

KONTAKTA OSS