Redovisning för byggbolag

BERÄTTELSER OM MÄNNISKOR

Redovisning för byggbolag

 

Bülhmann Bygg & Entreprenad AB

Byggproffset Thomas Bühlmann är i grunden målare och han driver sin firmaBühlmann Bygg & Entreprenad ABFöretaget grundades år 2010 och har sedan dess dagligen arbetat med visionen att erbjuda unika, noggranna och innovativa lösningar efter kundens egna ideér och tankar. 

 

Företaget innefattar tre personer, Thomas, Hugo och Linus, de hittar sina kunders inspirationbygger vackra hantverk och uppfyller sina kunders drömmar. De har sedan starten alltid varit extra intresserade av design och udda materialval, därför kan vi i många fall presentera unika lösningar som man kanske inte tänkt på i första stund.  

 

Om Talenom?
För att kunna fokusera mer på sina kunder vände sig Thomas till Talenom, med förhoppningen att effektivisera sin bokföring och skapa mer tid för kundbearbetning och slippa sitta med ekonomin på kvällar och helger.  

 

Thomas säger: De är väldigt tålmodiga, för mig som inte har jättebra koll på de här bitarna. Tre fysiska möten, och telefonavstämning vid rapportering varje månad, väldigt enkelt och smidigt.  

 

De har ett team för byggbranschen som förstår vår bransch och dess redovisning. Jag har stort förtroende för Talenom och känner att det här samarbetet kan göra mig mer effektiv och ge mig en bra grund för att utveckla mitt företag och växa. 

 

Besök hemsidan: www.buhlmann.se

 

Be om pris? - Byggbolag

  • Ditt företagsnamn
  • Förnamn, Efternamn
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Talenom – Stories about people 

När du arbetar som snickare, rörmokare eller elektriker måste du ofta lösa många situationer väldigt fort. Då är det extra viktigt att ha rätt kompetens som kan se till att du kan vara så flexibel och effektiv som marknaden ofta kräver. Här på Talenom har vi ett branschspecifikt team som jobbar med alla typer av hantverkare. Därför vet vi vikten av rätt försystem, rothantering, enkel kommunikation och smarta betalningslösningar. 

 

Vi har den kompetensen som du behöver för att utvecklas och den branscherfarenhet som gör att du får de råd du inte visste att du behövdeHur gör du för att finansiera företaget om du fått likviditetsproblem, vi kan hjälpa dig med affärsplan och budgeten och det du behöver för en riktig kostnadskontroll. Du kan koncentrerdig på att driva ett så bra företag som möjligt. 

Text: Tomas Friman / Talenom Redovisning AB

Bild: Mats Björklund / MBP produktion

KONTAKTA OSS