Talenom Restaurangteam är skapat för dig. Vi förstår din bransch och kan hjälpa din restaurang,
café eller konferensanläggning att tjäna mer pengar. Restaurangernas egna redovisningsbyrå
Gör din restaurang mer lönsam, mer effektiv och roligare att driva. Koppla ihop kassan med redovisningprogrammet och få ett bättre flöde.
Lönespecifikationer, avvikelsehantering & lönehantering samlat på ett & samma ställe & kopplat till redovisningsprogrammet. Du får hjälp att hantera dina lönesystem.
Schemaläggning, stämpelklocka & personalliggare - allt anpassat för restauranger & caféer som vill bli digitaliserade.
Driv din restaurang enklare & effektivare tillsammans med Talenom. Genom att koppla ihop redovisningsprogrammet med ditt verksamhetssystem slipper du mycket dubbelarbete & får full koll på ditt företag i realtid.
Vi hjälper dig att ta kontrollen över alla era leverantörsfakturor. Minimera risken för felaktiga eller försenade utbetalningar & för att fakturor tappas bort på vägen.
Skicka fakturorna digitalt direkt från systemet via e-post eller som e-faktura. Hantering av inbetalningar och påminnelser. Stöd för att bifoga bilagor.
Tillstånd, säsonger, avgifter och no show. Allt du behöver veta och känna till inom restaurangbranschen. Lyckligtvis behöver du inte göra saker ensam – Talenoms experter på ekonomi hjälper till.
Talenoms restaurangbranschteam har specialkompetens inom just restaurangbranschen. Vi kan hjälpa dig att tjäna mer pengar. Vi har märkt att företagaren behöver tre saker; professionalism, kundservice och automatisering.
Vi har också funnit att grundnivån inte räcker till. Professionalism innebär kunskap om ekonomi och beskattning specifikt inom din bransch, men vi behöver också känna till branschens verksamhet.
När det gäller kundservice förväntas vi förutom en vänlig hälsning ge tydliga råd i gåvofrågor. Och en automatiserad telefonsvarare räcker inte för automatisering, utan de administrativa processerna i restaurangbranschen behöver finslipas för att bli kostnadseffektiva.
Tillsammans med en redovisningskonsult specialiserad på branschen, lönespecialister i branschen, branschexperter förberedda på speciella frågor och branschens bästa systempartners har vi satt ihop ett unikt paket för svenska restaurangföretagares behov.
Tillstånd, säsonger, avgifter och no show. Allt du behöver veta och känna inom restaurangbranschen. Lyckligtvis behöver du inte göra saker ensam – Talenoms experter på ekonomi hjälper till.
Talenoms restaurangbranschteam har specialkompetens inom just restaurangbranschen. Vi kan hjälpa dig att tjäna mer pengar. Vi har märkt att företagaren behöver tre saker; professionalism, kundservice och automatisering.
Vi har också funnit att grundnivån inte räcker till. Professionalism innebär kunskap om restaurangbranschens ekonomi och beskattning, men vi behöver också känna till branschens verksamhet.
När det gäller kundservice förväntas vi förutom en vänlig hälsning ge tydliga råd i gåvofrågor. Och en automatiserad telefonsvarare räcker inte för automatisering, utan de administrativa processerna i restaurangbranschen behöver finslipas för att bli kostnadseffektiva.
Tillsammans med en redovisningskonsult specialiserad på branschen, lönespecialister i branschen, branschexperter förberedda på speciella frågor och branschens bästa systempartners har vi satt ihop ett unikt paket för Svenska restaurangföretagares behov.
Du vet hur lunchmenyn påverkar försäljningen, var mattäckningen kommer ifrån och hur det är att brottas med avfall. Vi vet också. Vi vet också något om restaurangsidans ekonomi, beskattning och system.
Att göra en god middag är ett noggrant jobb. Det är din styrka. Mycket annat kan effektiviseras, som bordsbokningar, rätt räkning för rätt kund och rätt personer på skift vid rätt tidpunkt. Vår styrka är finansförvaltningen.
Har du någonsin räknat ut hur mycket vinst du får per plats? Vet du hur många kunder du ska få besök av per dag eller vad som är den mest lönsamma menyn? Vi lägger vår tid på att tänka på detta åt dig.
Efter utesäsongen är det tyst tills julborden. Kostnaderna bör kontrolleras mellan säsongerna. Med en bra planering kommer likviditeten att förbli god även utanför högsäsong.
Du vet hur lunchmenyn påverkar försäljningen, var mattäckningen kommer ifrån och hur det är att brottas med avfall. Vi vet också. Vi vet också något om restaurangsidans ekonomi, beskattning och system.
Att göra en god middag är ett noggrant jobb. Det är din styrka. Mycket annat kan effektiviseras, som bordsbokningar, rätt räkning för rätt kund och rätt personer på skift vid rätt tidpunkt. Vår styrka är finansförvaltningen.
Har du någonsin räknat ut hur mycket vinst du får per plats? Vet du hur många kunder du ska besöka per dag eller vad som är den mest lönsamma menyn? Vi lägger vår tid på att tänka på dessa åt dig.
Efter utesäsongen är det tyst tills julborden. Kostnaderna bör kontrolleras mellan säsongerna. Med en bra planering kommer likviditeten att förbli god även utanför högsäsong.
Talenoms löneservice tar hand om löneberedningen för kundens anställda varje månad. Genom digital avvikelsehantering och utläggsredovisning överförs all löneinformation till löneprogrammet där lönespecifikation skapas. Alla anställda erhåller digitala lönespecifikationer varje månad.
Magnus Jonasson,
Sjöfartshuset
Vi har sedan många år använt Talenom med redovisning och det är inte bara hjälp med kvitton och löner, utan vi får stöd att utveckla företaget. Vi får rådgivning och hjälp med skatteplanering.