Presentation av Talenom på Mittuniversitetet

Kan vi hjälpa dig?

Användbara guider

Kommande evenemang

Torsdag 16 Maj
Webbinarium:
Starta eget företag

1 minute

På torsdag 3 Mars, kommer Talenom Redovisning att ha en presentation av företaget på Mittuniversitetet. Varför vill man jobba på Talenom?

Talenom Redovisning AB är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag som grundades i Finland 1972 och är nu ett av de ledande företagen inom digital redovisning. Vi vill bygga vidare på det som framgångsrikt fungerat i Finland – att hjälpa företagare att utveckla sina verksamheter genom att hjälpa till med redovisning och rådgivning inom företagsekonomi och skatterelaterade frågor.

Ett uttryck som vi använder oss av är ”lyckan av att försöka” vilket speglar målsättningen att hela tiden försöka bli lite bättre än vad vi var i går.

Vi söker studenter inom ekonomi, främst med redovisningsinriktning som vill jobba med att hjälpa våra kunder bli ännu bättre. Vi söker dig som har viljan att utvecklas både individuellt och tillsammans med oss. Ett stort kundfokus, förtroendeingivande, social kompetent, jordnära, har god samarbetsförmåga och ha lätt för teknik, det är egenskaper vi värdesätter.

Tomas Friman
Tomas Friman
Sales Manager

Programvara och bokföring för mindre verksamheter

Ekonomilösning med möjlighet till rådgivning från experter

Kontakta oss

Ring till oss

010 – 583 73 00

Skriv till oss

Hitta till oss

Våra kontor

Träffa en av våra säljare

Boka ett möte