Information om Covid-19

Kan vi hjälpa dig?

Användbara guider

Kommande evenemang

Torsdag 16 Maj
Webbinarium:
Starta eget företag

1 minute

Corona/Covid-19 kom från ingenstans, helt utan förvarning, och drabbar alla utan att ta hänsyn till omständigheter och på ett sätt som vi aldrig kunnat förutspå. Det är verkligen ett obehagligt virus som ser ut att ge långvariga konsekvenser på hela mänskligheten.

Det är förstås lite för tidigt att uttala sig om hur det kommer bli, men en sak är säker vi har en svår period att handskas med framöver. Vi på Talenom finns här för att hjälpa dig, därför listar vi här på sidan den hjälp du kan få av oss nu under Corona-tiderna. Kom ihåg att ställa dina frågor till din personliga redovisningskonsult, vi kanske redan har svaret.

Det kommer många olika initiativ från staten som är till för att underlätta för dig som företagare, har du tagit del av korttidspermitteringsreglerna, fått hjälp med anstånden för skatteinbetalningar. Vi kan verkligen vara ditt bollplank och se över vad du behöver göra för att lyckas under denna svåra period. Vi följer givetvis myndigheternas förhållningsregler och försöker i så stor utsträckning som möjligt att lägga våra som onlinemöten.

Tveka inte att kontakta oss, vi kommer göra allt för att hjälpa våra kunder i denna svåra period.

Tomas Friman
Tomas Friman
Sales Manager

Programvara och bokföring för mindre verksamheter

Ekonomilösning med möjlighet till rådgivning från experter

Kontakta oss

Ring till oss

010 – 583 73 00

Skriv till oss

Hitta till oss

Våra kontor

Träffa en av våra säljare

Boka ett möte