Hej hantverkare!

Kan vi hjälpa dig?

Användbara guider

Kommande evenemang

Torsdag 16 Maj
Webbinarium:
Starta eget företag

3 minutes

Driver du ett byggföretag?

Då vet vi om att du sällan är på samma plats under en längre tid och än mindre blir sittandes på ett kontor till vardags. Spar du det mesta pappersjobbet till kvällar och helger? Gör det enklare att driva ditt byggföretag. Vi vet om och förstår dina utmaningar och därför har vi lagt stor vikt på att hitta smarta lösningar för att underlätta din vardag. Vi har upptäckt att det är tre saker som en byggentreprenör särskilt behöver: Effektivisering, större frihet och en trygg samarbetspartner.

Effektivisering

Effektivisering innebär att redovisningen inte ska uppfattas som något administrativt ansträngande arbete utan vi vill förenkla för dig. Hur då? Genom digitalisering och automatisering. En webbtjänst för elektronisk förvaltning som är lätt att använda och förstå. Det gör det möjligt för dig att läsa resultatrapporter, förbereda samt skicka och betala fakturor och skicka in löneinformationen.

Genom en automatiserad avläsning av alla dina kvitton så slipper du onödig administration och ger dig säkerhet genom att kvittot blir läsbart även i framtiden. Oavsett om du är van att jobba digitalt eller inte så vill vi hjälpa dig att upptäcka fördelarna med digital bokföring och utveckla ditt företagande. Kort sagt så är digital bokföring ett sätt att effektivisera din verksamhet och därmed bli mer konkurrenskraftig.

Större frihet

Större frihet innebär att du när som helst och var som helst kan ha koll på dina siffor. Via mobilen kan du lätt få åtgång till leverantörsfakturor och godkänna dem enkelt och snabbt. Där kan du även se om kunder har betalt in sina fakturor till dig, hantera arbetsordrar, material, tid och projektplanering. Du slipper högar av papper och massa pärmar och är heller inte bunden till att behöva vara på ett kontor eller hemma. Allt du behöver göra är att koppla upp dig.

Med denna frihet kan du spara tid och ägna dig åt det du kan bäst: byggnation.

Att vara en trygg samarbetspartner för dig är något bland det allra viktigaste för oss. Därför tycker vi att det är viktigt att ha en regelbunden kommunikation med dig som kund. Vi har förstått vikten av att du som företagare behöver stöd och någon att prata med beträffande din verksamhet. Hos oss får du ett engagerat team av redovisningskonsulter som har koll.

Oavsett om du sysslar med mindre jobb hos privatpersoner eller bygger nya Biltemabutiker så har vi ett bra förslag till dig. Vi kan hjälpa dig med allt från fakturaunderlag, betalning till leverantörer och löneunderlag till projektredovisning, vinstavräkning på dina fastprisprojekt, tidrapporteringslösning till dina anställda. Vi är tvärsäkra på att vi kan ge dig bättre koll och mer tid till dina kunder.

Med Talenoms branschspecifika bokföringstjänster kommer du att spara tid och energi och kan fokusera ännu mer på din verksamhet och dess intäktsgenerering.

Tomas Friman
Tomas Friman
Sales Manager

Programvara och bokföring för mindre verksamheter

Ekonomilösning med möjlighet till rådgivning från experter

Kontakta oss

Ring till oss

010 – 583 73 00

Skriv till oss

Hitta till oss

Våra kontor

Träffa en av våra säljare

Boka ett möte