Förenkla redovisningen i företaget

Kan vi hjälpa dig?

Användbara guider

Kommande evenemang

Torsdag 16 Maj
Webbinarium:
Starta eget företag

3 minutes

Med digital redovisning och lönehantering underlättar du administrationen på företaget. Digitalisering leder till att din pappershantering minskar och att din verksamhet blir mer effektiv. Det är något som brukar leda till minskade kostnader och ökad konkurrenskraft.

Välj smidigt system för digital redovisning

Att välja en helhetslösning för digital redovisning gör att verksamheten blir kostnadseffektiv och har hög kvalitet. Det gäller också att välja en redovisningsbyrå som erbjuder löpande support. Hos Talenom kan du välja precis den nivå på tjänster som du behöver. Kanske vill du bara ha hjälp med att byta system och komma igång? Eller så behöver du hjälp med den dagliga redovisningen från en professionell redovisningsbyrå? Att exempelvis sköta kundfaktureringen på egen hand men lämna över övrig redovisning till en redovisningsbyrå fungerar utmärkt om du önskar det. Fördelen är att allt finns i samma system så att hanteringen fungerar smidigt.

Med ett system som består av smarta applikationer och webbprogram i den senaste tekniken kan du vara trygg med att bokföringen är lagrad på ett säkert sätt samtidigt som den går att nå från flera olika enheter, både via webbgränssnitt och mobilappar.

I systemet ingår allt ifrån kundfakturering, leverantörsfakturor och bokföring till rapporter med information till företagsledningen. Talenom erbjuder ett team av branschkunniga redovisningskonsulter som svarar på dina frågor. Vi erbjuder också rådgivning inom skatt och allmänna företagsfrågor. Hör gärna av dig med dina frågor så att vi kan se hur vi kan utveckla redovisningen i ditt företag.

Smidig och enkel lönehantering

Löner är en viktig funktion som återkommer i alla typer av företag. Många gånger tar lönehantering onödigt mycket tid att administrera. Det är för det mesta inte heller ekonomiskt försvarbart i mindre eller medelstora företag att ha en heltidsanställd löneadministratör. Våra branschkunniga lönekonsulter på Talenom tar hand om bland annat utläggsredovisning, digitala lönespecifikationer och arbetsgivardeklarationer.

Dessutom har vi koll på det snåriga regelverk som gäller för löner såsom skatteregler, försäkringar för personalen och kollektivavtal. All information om löner och lönespecifikationer finns sparade i ett digitalt arkiv på ett sätt som uppfyller gällande säkerhetskrav.

Ytterligare en fördel med att ha en digital hantering av lön är att informationen inte behöver vara sparad på företagets lokala servrar. På så sätt minimeras risken att någon obehörig på företaget råkar få tillgång till löneuppgifterna.

All hantering sker online

När du använder Talenoms digitala redovisnings- och lönetjänst behöver du inte tänka på att göra kopior och skicka fysiska fakturor eller kvitton. Informationen skickas online och lagras digitalt. På så sätt kan äntligen det pappersfria kontoret bli verkligt!

Varför inte äntligen göra slag i saken och bli av med de utrymmeskrävande pärmarna som är fyllda av verifikationer och lönespecifikationer? Kanske är det till och med möjligt att byta kontorslokalen till en mindre och billigare när det inte längre behöver finnas plats för hundratals pärmar?

Många fördelar med digital redovisning och lönehantering

  • Slipper pappershantering och lagring av pärmar.
  • Digitalt system som går att nå oavsett var du är.
  • Tillgång till kunniga redovisnings- och lönekonsulter.
  • Säker lagring och åtkomst till digitalt arkiv.
  • Säkerställer att lagar och regler inom redovisning och löner följs.
Tomas Friman
Tomas Friman
Sales Manager

Programvara och bokföring för mindre verksamheter

Ekonomilösning med möjlighet till rådgivning från experter

Kontakta oss

Ring till oss

010 – 583 73 00

Skriv till oss

Hitta till oss

Våra kontor

Träffa en av våra säljare

Boka ett möte