Kontakt

HÄR HITTAR DU KONTAKTUPPGIFTER TILL VÅRA KONTOR OCH LITE INFORMATION OM TALENOM

Talenom

 

TALENOM GRUNDADES I FINLAND REDAN 1972 och har sedan dess där växt till en ledande aktör inom digital redovisning. I maj 2019 togs det första steget till att utöka sin verksamhet utanför Finland och startade då upp sin etablering i Sverige genom förvärv av befintlig redovisningsbyrå i Stockholm.

 

Målsättningen är att bygga vidare på det som framgångsrikt fungerat i Finland och därigenom hjälpa företagare i Sverige att utveckla sina verksamheter. Vi är måna om våra kunder och medarbetare och det är viktigt för oss att alla mår bra.

 

Talenom har tre stycken kärnvärden som genomsyrar allt vi gör i vår verksamhet och hur vi bemöter våra kunder. Dessa är:

 

  • MOD Att driva ett eget företag kräver en hel del mod. För att klara av det och för att bli framgångsrik krävs att man vågar vara innovativ och agera utifrån egen övertygelse. Saker ska inte göras på ett visst sätt bara för att det alltid gjorts så utan man måste ha modet att våga förändra sådant som kan bli till det bättre. Denna inställning är central vid utveckling och expandering av företaget.
  • OMTANKE Vi förstår hur tufft det ibland kan vara att driva ett företag och att vara en entreprenör. Talenom kan här spela en stor roll genom att stötta, coacha och finnas där för alla våra kunder och därigenom förenkla vardagen så mycket som möjligt. I samarbetet med Talenom får kunderna en pålitlig partner som finns där för dem i både medgång och motgång.
  • VILJA Ska man lyckas med sitt företagande måste det finnas en stark vilja och tro på det man gör. Genom att ständigt försöka och aktivt leta efter utvecklingspotential ökar chanserna till att bli ett framgångsrikt företag. Alla försök oavsett om de innebär förbättring eller inte ger oss nyttig erfarenhet som är betydelsefull att ha med sig inför nästa uppgift.

Ett uttryck som vi använder oss av är ”lyckan av att försöka” vilket speglar målsättningen att hela tiden försöka bli lite bättre än vad vi var i går. För Talenom står kunden alltid i centrum och vi gör allt för att kunna erbjuda er den service ni förtjänar och är i behov av. Det resulturar i lyckligare företagare.