Talenom Göteborg

Engelbrektsgatan 28, 411 37 Göteborg

Telefonnummer: 031 7486 880

Försäljning

Försäljning

Tomas Friman

072 401 0140 tomas.friman@talenom.se

Talenom - Göteborg

Vi på Talenom i Göteborg vill hjälpa ägare att få rätt råd och bra svar sina ekonomifrågor – allt ifrån administration av löner till bokslut. 

Vårt mål är alltid att du som ägare ska känna sig som en Lycklig företagare.

 

Vi är engagerade och tillgängliga  

Hos oss får du ett eget team av redovisningskonsulter som dina kontaktpersoner. Detta team består av minst en redovisningskonsult, en kundansvarig samt en lönekonsult. Så det finns alltid någon tillgänglig för dig när du behöver hjälp.

 

Vi är experter på din bransch

Teamen jobbar branschspecifikt så de kan din bransch. Detta innebär att du alltid får experthjälp. Det finns också möjlighet till kvalificerad rådgivning inom många olika områden.

 

Vi tycker kommunikation och punktlighet är viktigt

Varje månad gör vi en finansiell uppföljning av ditt resultat. Vi skickar då rapporter till dig och tillsammans utvärderar vi resultatet och ger dig råd om hur du kan utveckla din verksamhet.

 

Vi jobbar digitaliserat 

Digital bokföring är ett sätt att effektivisera sin verksamhet och därmed bli mer konkurrenskraftig. Du sparar tid och pengar. Du kan när som helst få en överblick på din ekonomi online.

 

Talenom Sverige – Lyckligt företagande

Vi är en redovisningsbyrå som verkligen bryr sig om sina kunder och erbjuder traditionella tjänster på ett modernt sätt. Våra kompetenta redovisningskonsulter har alla varierande bakgrund och erfarenhet inom redovisningsbranchen, vilket ger dig som kund en stor fördel eftersom du då inte bara köper en persons erfarenhet och kunskap, utan hela byråns.

 

Vi tror starkt på att företag behöver ha en nära och långsiktig relation till sin redovisningsbyrå för att lyckas med sitt företagande. Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg och säker på att din löneadministration, bokföring och redovisning sköts korrekt och riktigt och att vi alltid sätter dig och ditt företag i fokus. Teamkänsla och kundfokus är det som gör vår byrå stark.

 

Varmt välkommen till oss på Talenom

Kontakta oss

KONTAKTA OSS