fbpx

Bli Kund

BERÄTTELSER OM MÄNNISKOR

talenom_tule_asiakkaaksi_yritysta_perustamassa

Bli vår kund

VARFÖR ANLITA EN REDOVISNINGSBYRÅ?

Redovisning kräver mycket tid, kunskap och engagemang. Man måste hålla sig uppdaterad med lagar som har med redovisning att göra, och dessa ändras och förnyas ständigt. Man ska hålla reda på viktiga datum då skatt, moms, arbetsgivaravgifter och fakturor ska betalas, deklaration ska lämnas in, löner ska betalas ut och så vidare.
Många företagare känner att de inte har den tid och kunskap som krävs för att hålla full koll på ekonomin i sitt företag, för de har fullt upp med sin kärnverksamhet.
Många förstår inte sina rapporter och siffror, och därmed kan det vara svårare att utveckla sitt företag.

 

VARFÖR TALENOM?

Alla bokföringsbyråer är inte likadana. Därför är det en god idé att stanna upp och tänka igenom vad du verkligen vill få ut av din redovisningspartner.

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå

Att driva en redovisningsbyrå och kalla sig för redovisningskonsult kan vem som helst göra. Däremot, hos en auktoriserad redovisningsbyrå kan du lita på att du får kvalitet.
En auktoriserad redovisningskonsult har gjort ett bra arbete i flera år i branschen och har teoretisk utbildning. Det finns två branschorganisationer för redovisningskonsulter i Sverige, så de tillhandahåller utbildning och examen. För att visa att man som auktoriserad redovisningskonsult fortsätter att jobba enligt rätt regelverk och har fortsatt god kvalitet på sitt jobb måste man vart sjätte år förnya titeln auktoriserad.
En auktoriserad redovisningskonsult har stort förtroende hos t.ex. myndigheter och banker.

 

Vi är engagerade och tillgängliga

Hos oss får du ett eget team av redovisningskonsulter som dina kontaktpersoner. Detta team består av minst en redovisningskonsult, en kundansvarig samt en lönekonsult. Så det finns alltid någon tillgänglig för dig när du behöver hjälp.

 

Vi är experter på din bransch

Teamen jobbar branschspecifikt så de kan din bransch. Detta innebär att du alltid får experthjälp. Det finns också möjlighet till kvalificerad rådgivning inom många olika områden.
Vi tycker kommunikation och punktlighet är viktigt
Varje månad gör vi en finansiell uppföljning av ditt resultat. Vi skickar då rapporter till dig och tillsammans utvärderar vi resultatet och ger dig råd om hur du kan utveckla din verksamhet.

 

Vi jobbar digitaliserat

Digital bokföring är ett sätt att effektivisera sin verksamhet och därmed bli mer konkurrenskraftig. Du sparar tid och pengar. Du kan när som helst få en överblick på din ekonomi online.

 

UPPSTART

En del företag som inser att de skulle behöva byta redovisningsbyrå drar sig ändå för att göra bytet för de tänker att det är krångligt och tar mycket tid. Men så är det inte hos oss på Talenom. Ni behöver naturligtvis ge oss allt redovisningsmaterial och ha tid för ett uppstartsmöte och utbildning. Annars sköter vi allt förarbete för att kunna ta över er ekonomiska administration. Vi har utbildad personal, som jobbar med att göra din uppstart så smidig som möjligt. Uppstarten är klar när du är helt insatt och trygg i det nya systemet.

Välorganiserat, strukturerat och pålitligt.

Ta kontakt och utmana oss – vi lovar att överraska dig positivt.

Kontakta oss

ATT VARA KUND HOS TALENOM ÄR EN NYCKEL TILL FRAMGÅNG:

SAMORDNAT OCH VÄLPLANERAT

EFFEKTIVA, AUTOMATISERADE PROCESSER

INFORMATION TILL LEDNINGEN

EGEN KONTAKTPERSON

SPECIALISERADE EXPERTGRUPPER

ELEKTRONISKA TJÄNSTER SOM ÄR LÄTTA ATT ANVÄNDA

KONTAKTA OSS